Jomenhejsan...

Har en vaknatt med förkyld bebis, och har hunnit kolla ifatt en hel massa som jag inte haft tid med. Har precis haft mig en liten lek, såhär i vargtimmen, som jag kallar Spotta ANTM-modellerna i Project Runway-finalen. Såg två i år, Danielle som vann säsong sex, och Bianca, som jag inte kommer ihåg vilken säsong hon var med i, den svarta tjejen som fick raka av sig allt hår för att det var så slitet. Var det säsong nio tro? Kolla ni också när serien kommer på TV, kanske ser ni nån som jag missade?

Idol 2008

Idolkväll för mig själv i soffan, och vad härligt det är med ABBA-tema! Me likes ABBA!

Tycker dock inte att årets Idol är nåt att hurra över, så förvänta er inga stående ovationer från min sida.

Loulou - Mjae, alltså... Det känns som att alla så gärna VILL att hon ska vara bra, i andan av stora svarta kvinnor med stora svarta röster, men nej, jag tycker inte att hon låter så bra. Hennes sångröst når inte in i hjärtat och vrider om, som till exempel Aretha Franklins, och det vore väl ok om hon åtminstone hade något annat som gjorde henne speciell, men nej. Blask-tråk!

Lars/Laaaahs (som Jihde säger) - Vad rökte karln innan han gick in i garderoben? Ser ut som en blandning mellan Pelle Svanslös och Edward Scissorhands. Men å andra sidan... han gjorde musikal av låten, och till det passade ju kläderna. Det är bara det att det redan gjorts musikal av ABBAs låtskatt, och bättre än så blir det inte. Rösten var väl sådär, och ihop med låten... nej, bra var det inte!

Alice - Åh, Alice! Jag har varit svag för henne hela tiden, blir glad bara hon visar sig på scenen, och ikväll! Vilket bra låtval! ABBAs näst bästa låt ever. Hon är söt som en bakelse, och vilken röst hon har! Jag ryser när jag hör henne sjunga, även när hon inte sjunger svarta ballader med massor av känsla, och det är ett bra betyg! Heja Alice!

Robin E - Bättre än nåt annat jag hört honom göra, men jag är skeptisk. En typiskt anonym mitt-i-fältet-kille.

Anna - Har aldrig fattat grejen med Anna. Ända från kvalveckorna har alla tjatat om denna tjej, och jag fattar inte! Jag tittade också på hennes audition, och visst, hon förtjänade att gå vidare, men all denna hajp? Ikväll var första gången jag såg en glimt av hennes storhet, för idag var hon bra!

Kevin - Hahaha, jag är svag för Kevin, denna glada kille som pratar nästintill obegriplig svenska och ser ut som att han borde ha ett helt harem med pojkvänner. Varför? Karln gör ju charterdisco med stolthet och en fantastisk röst som jag bara älskar! Ikväll var han dessutom riktigt het i linne och jeans, istället för de obehagliga Ibizavibbarna i helvitt.

Robin B - Slakta min favoritABBAlåt bara, gör det! NEEEEEJ! Hemskt! Och han får lovord av juryn, jag fattar det inte! Men han har god låtsmak, det måste jag erlkänna!

Johan - Av princip tänker jag stänga av tvn nu. Han tror nämligen att man är originell om man sjunger the Winner Takes It All lite desperat. Hallå, låten är ett under av kärleksångest grabben. (slår på ljudet och konstaterar att han låter som Meryl Streep, var inte förtjust i hennes version heller, men hon är åtminstone kvinna och ska låta så) Åk hem, flicka lilla! Och återigen lovord av juryn och gapande fjortisar i bakgrunden... Jag vill inte vara med längre!

Sepideh - Hon gapade ut I Kissed A Girl, och jorå, se på fasen, hon gapar ut Dancing Queen också. Bitvis låter det helt okej, när hon lugnar sig lite, men sen börjar hon skrika igen och då blir det outhärdligt. De lägsta partierna låter inte heller vackert, varför lade hon inte låten högre? (och då menar jag inte ljudmässigt, utan tonmässigt)

Vem åker ut? Jag hoppas, hoppas, hoppas att det blir Johan, men om jag känner fjortiseliten rätt så röstar de så fingrarna (och föräldrarnas plånbok) blöder. Men jag tror att Sepideh och Robin B hänger löst, och eftersom att Sepideh är tjej så ryker hon.

Färjan alltså...

Himla underhållande program, skämsTV på högsta nivå, eller bara någt du zappar förbi? Oavsett om du älskar eller hatar programmet, snälla håll med om att Håkan, aka Mr Bartender Extraordinaire (enligt honom själv i alla fall) måste vara världens skämmigaste människa? Kollade just på reprisen av Färjan och höll seriöst på att dö när han gissade vad gästerna ville ha för drinkar, vilket han enligt egen utsago var mästare på, och fick ungefär ett rätt av 20 gäster... Suck! Jag vet inte, det är något med hans solariesolade, 90-tals friserade och -tatuerade uppenbarelse iklädd alldeles för tighta kläder. Jag bara ryser i hela kroppen och vill springa skrikande ur rummet. Nej, han är ingen favorit!

Veckans skådespelerska - Hayden Panettiere (Heroes)

Hayden föddes 21 augusti 1989 i Palisades, New York. Hon började med skådespelandet som elvamånaders bebis i en reklamfilm, och vid fyra och ett halvt års ålder fick hon en roll i såpan One Life to Live, en evighetsserie som visats sedan 1968. Hon har synts i både tv-serier och filmer, ett axplock av dem är The Guiding Light, Remember the Titans, Ally McBeal och såklart Heroes där hon spelar cheerleadern Claire. 

Hayden nöjer sig inte med att skådespela utan har även släppt ett album, samt medverkat på flera samlingsskivor. Hon har medverkat i över 50 reklamfilmer, och gör just nu reklam för bland annat ansiktstvätten  Neutrogena. Hon är även engagerad i miljöfrågor, främst gällande delfin/valjakt, något hon är starkt emot.


På fritiden gillar Hayden att dansa, hålla på med gymnastik, karate och ridning. Hon spelar även piano, boxas och simmar.


Haydens privatliv blir väldokumenterat av skvallerpressen, och hennes förhållande med motspelaren Milo Ventimiglia skapade stora rubriker på grund av åldersskillnaden (han är 31). Hon har även dejtat Stephen Colletti från Laguna Beach och One Tree Hill.


Private Practice



Trevliga nyheter! Private Practice, Grey's Anatomy-spinoffen som berättar Addisons fortsatta historia efter att hon lämnade Seattle Grace, har plockats upp för en hel andra säsong, antagligen bestående av 22-24 avsnitt! Andra säsongen är mycket bättre än den första, och har även fått högre tittarsiffror i USA. Nu är det bara att hoppas på att samma sak händer här i Sverige, så att serien slipper undan från mörkret på tv400.

Celebrity Rehab with Dr. Drew



Celebrity Rehab hade premiär i USA igår, och som jag har väntat! Kollade hela första säsongen i våras nån gång, och fastnade stenhårt. De slänger in ett gäng b- och c-kändisar som på alla sätt sett sina bättre dagar på rehab och filmar hela upplevelsen. 30 dagar av upp och nergångar, känsloutbrott och obehagliga avvänjningar. Bra TV, och en otäck inblick i missbruk, man blir inte direkt sugen på att ge sig ut och knarka, kan jag säga.

Årets deltagare är Rodney King, som blev känd i hela USA 1991 när han stoppades och misshandlades av polisen i LA, vilket resulterade i upplopp över hela staden,
Nikki McKibbin, sångerska som deltog i första säsongen av American Idol och kom på tredje plats.
Steven Adler, före detta trummis i Guns n' Roses,
Tawny Kitaen, modell och skådespelerska
Amber Smith, model och skådespelerska
Sean Stewart, son till Rod Stewart
och Jeff Conaway som även deltog i första säsongen, där han stod för de obehagligaste scenerna och sedan lämnade programmet innan de trettio dagarna var slut. Han är nog mest känd för sin roll som Kenickie i Grease.

Dessutom deltar skådespelaren Gary Busey, som tror att han är där som del av rehab-teamet, när han egentligen är där för behandling han också. Hysteriskt roliga scener i första avsnittet med den mannen kan jag lova!

Kanal 5 visade första säsongen, så vi får hoppas att de visar även denna säsong!

Look who's back!

Moi! Har nämligen hittat på massor av roliga grejer som jag bara måste berätta om! Nu kör vi igen, i alla fall idag!

promovideos!

One Tree Hill  season 6 episode 6



Gossip Girl season 2 episode 6

 

Grey's Anatomy season 5 episode 4



Woohooo

Nytt Greys anatomy och nytt Supernatural avsnitt idag att titta på =) Det ska bli najs. Annars ser jag fram emot första fredagsfinalen i idol i kväll. Hoppas att det håller en lite högre klass än förra veckans delfinaler, för de var rätt bleka...

Idag har vi ju spoilerdag i bloggen så det kommer ett inlägg senare med lite promos och sånt från lite olika serier inför nästa vecka för den som vill se. =) One Tree Hill är tillbaka med ett dubbelavsnitt nästa vecka, bra va!!

Jason Priestly kommer tillbaka till 90210

Ungefär så var aftonbladets rubrik idag. Snacka om att som vanligt luras för att locka läsare till artikeln. Han kommer ju inte medverka som Brandon vilket man kan tro, utan endast regissera ett avsnitt. Nog för att det är kul, men det smäller ju högre att se Brandon tillbaka i serien.

Och var tog Brenda vägen? Skulle hon bara meverka i ett par avsnitt? Trodde hon skulle vara med längre... Jaja, för övrigt så har seriens nya karaktärer faktiskt gjort så att jag fastnat för serien allafall, så de gamla stjärnornas medverkan är inte allt som lockar längre. Långt ifrån faktiskt. Än så länge gillar jag verkligen 90210 och det ska bli kul att se om den får chansen att fortsätta. har hört att CW beställt en hel säsong nu allafall och det är bra!!

Inget OTH eller GG...

Frida som funderade; Nej, den här veckan var det vare sig One Tree Hill eller Gossip Girl. Vet inte riktigt varför, men misstänker att det beror på det amerikanska presidentvalet som ju närmar sig med stormsteg och bland annat åt upp Grey's Anatomys plats i tablån i förra veckan... Tråkigt som bara den, man vill ju veta hur det ska gå nu, nu, nuuuu!

Under tiden kan jag tipsa om det här! Superbra pris på massvis av DVD-boxar med alla våra favvoserier! Ska nog ta och boka säsong fem av OTH när jag ändå är i farten... :)

Veckans saknade serie - Vänner!



Vänner började visas 1994, och hade Sverigepremiär den 11:e september 1995, och kom igen - behöver vi verkligen presentera vad den handlade om? Denna serie om sex vänner i New York har visats oräkneliga gånger i svensk TV, och så fort serien tar slut repriserar femman om den igen. Vi känner karaktärerna utan och innan, superrenliga kocken Monica, nördige Ross, ytliga, bortskämda Rachel, korkade Joey, Chandler som ingen riktigt vet vad han jobbar med och underbar totalkonstiga Phoebe. De allra flesta av oss kan citera åtminstone ett par repliker ur seriens outtömliga förråd av kissa-på-sig-roligheter, och vem glömmer någonsin "We were on a BREAK"? Tio säsonger fick vi se innan serien lades ner och skådespelarna gick vidare till måttligt framgångsrika karriärer inom film och TV. Och även om serien avslutades på ett jättebra sätt, så tycker vi här på TVheaven att de gott kunnat klämma ut ett par säsonger till.



Vilket är ert favoritavsnitt?  Jag (Johanna) avgudar avsnittet där Joey bygger sin entertainment unit, och nästan borrar Chandler i huvudet (När Chandler trillar över den avsågade dörren - priceless!). Carro däremot favoriserar när Joey ska lära sig franska, eller när Phoebe försöker få Chandler att avslöja att han är tillsammans med Monica genom att förföra honom.


Jag är sjuk i huvudet...

Tittar på Dr Phil, och det är ett jättehemskt avsnitt om en stackars pojke som blivit utsatt för övergrepp, och i sin tur utsätter andra barn för samma sak. Jättehemskt, och jag mår illa av bara tanken, men jag blir hela tiden distraherad. Distraherad av mammans skrikrosa läppenna till ljusrosa läppstift. Som sagt, sjuk i huvudet.

För övrigt undrar jag: Om man själv blivit utsatt för sexuella övergrepp av sin pappa, och trodde att han var djävulen, VARFÖR låter man pappan över huvud taget andas i närheten av ens egna barn? Usch, vidrigt!

Extreme Home Makeover

Jag är otroligt svag för allt som är überamerikanskt, och ehm är väl om något ett praktexempel på detta. Dessutom klart och tydligt gjort för att dra i hjärtesträngarna. Jag vet detta, med huvudet. Men ändå sitter jag där, vartenda avsnitt, och grinar så att tårarna sprutar. Inte om jag har sällskap, naturligtvis, då får jag bara en klädsam (?) tår i ögonvrån. Men är jag ensam, då är det "the ugly cry", som Oprah kallar det. Full on, komplett med hulkningar, rinnande näsa och hela baletten. Lyckliga slut är något jag älskar, och här får jag hela veckodosen. Det lyckas till och med tränga bort funderingarna på hur familjen som inte har råd att rusta sitt hem ska ha råd med elräkningen i sitt nya gigantiska hus, eller hur man lyckas undvika att få hela huset vattenskadat när det byggs på en vecka under ihållande spöregn. När de hissar den amerikanska flaggan och välkomnar den enarmade soldatens familj hem, då räknas det inte. Om de dessutom får en collegefond till sina barn så blir det sju resor värre.
 
Över lag tycker jag att de går lite till överdrift med sina skrytbyggen. Familjerna som väljs ut bor ju överlag så illa att ett "normalt" hus verkar som ett palats i jämförelse. Att ge en familj där ensamstående handikappade mamman bor med två dövblinda barn 400 kvadratmeter hus att städa känns väl inte helt schysst heller, så ibland undrar man hur de tänker egentligen. Men det ska sägas att de faktiskt väljer familjer som verkligen förtjänar en ny start och ett fint hem.
 
Det får dock inte bli för mycket av det goda, och Extreme Home Makeover är för mig "det var inget annat på tv-tv"

hejsan hoppsan

Har precis tittat klart på Supernatural avsnitt 3 säsong 4.  Spännande verkar det kunna bli. Eftersom det här inte är ett spoilerinlägg så låter jag bli att berätta vad som pågår...=)

Någon som följer idol? Jag gör allafall det så det kan ju bli mycket skrivet om det i framtiden eftersom det oftast slutar med att jag bryr mig alldeles för mycket om vilka som får vara kvar och vilka som åker ut. Men i år, seriöst! Snacka om trist blandning juryn fått fram. Jag kommer fan inte ens ihåg namnen på killarna. Trista och anonyma. Jo Jesper kommer jag ihåg, för vilken megatönt det är... vad var det för trallande visa han sjöng i går med en massa plingande från pianot?? Måste ju ha varit ett skämt. Vilken megatöntig låt!!! Känns som att han vill vara en blandning av Danny och Ola fast ännu mesigare, illa!!

RSS 2.0