Veckans skådespelerska - Hayden Panettiere (Heroes)

Hayden föddes 21 augusti 1989 i Palisades, New York. Hon började med skådespelandet som elvamånaders bebis i en reklamfilm, och vid fyra och ett halvt års ålder fick hon en roll i såpan One Life to Live, en evighetsserie som visats sedan 1968. Hon har synts i både tv-serier och filmer, ett axplock av dem är The Guiding Light, Remember the Titans, Ally McBeal och såklart Heroes där hon spelar cheerleadern Claire. 

Hayden nöjer sig inte med att skådespela utan har även släppt ett album, samt medverkat på flera samlingsskivor. Hon har medverkat i över 50 reklamfilmer, och gör just nu reklam för bland annat ansiktstvätten  Neutrogena. Hon är även engagerad i miljöfrågor, främst gällande delfin/valjakt, något hon är starkt emot.


På fritiden gillar Hayden att dansa, hålla på med gymnastik, karate och ridning. Hon spelar även piano, boxas och simmar.


Haydens privatliv blir väldokumenterat av skvallerpressen, och hennes förhållande med motspelaren Milo Ventimiglia skapade stora rubriker på grund av åldersskillnaden (han är 31). Hon har även dejtat Stephen Colletti från Laguna Beach och One Tree Hill.


Kommentarer
Postat av: Frida

Fan vilken bra serie!

2008-11-11 @ 19:11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0