Godmorgon

Idag finns det massor att titta på, nya avsnitt av One Tree Hill, Gossip Girl, Heroes och How i met your mother! Trevligt, synd bara att jag blir borta typ hela dagen.... =) Men då har jag ju iofs något att se fram emot i kväll. Sen kommer ju även älsklingen hem i kväll som varit borta på kurs i två dagar och det är alltid trevligt. Sova ensam är inte min grej, tur att man har en bärbar dator med massa roliga saker på... =)

Allafall, återkommer med tyckande och tänkande om dagens program senare och lite promovideosar för nästa veckas avsnitt för er som är intresserade. Under tiden... se och njut av det här!


Förslag tack

Känner mig ordentligt uttråkad och jag har redan sett Brothers and sisters och desperate housewives. Klockan är ju bara fyra så det finns ju mkt tid att slå ihjäl. Någon som har nå förslag på någon serie som kan vara värd att kolla in?

Funderar på att ge Privileged, CWs nya serie en chans men jag testade ett avsnitt förut och kollade inte ens klart... Kanske är en serie man måste se några avsnitt av för att börja gilla? Vem vet. Jag kankse får ta reda på det helt enkelt... =)

Tänkte på en annan sak också, man har inte hört mycket om skådisarna från O.C sen den lades ner. Undrar vad som händer med dom? Nya roller eller andra saker på gång?

Promos för one tree hill och 90210

För er som är intresserade av vad som kommer i kvällens avsnitt av dessa serier, kolla här. Det är USA avsnitten det gäller, inte de som visas i Sverige... =) Men det kanske ni listat ut allafall... =)

90210
 

One Tree Hill

Ögongodis

Ibland behövs inte så mycket mer än en bild för att muntra upp en trist söndag...



Men för att skriva något till också så kan det tilläggas att serien Supernatural går riktigt bra just nu. Nya säsongen är spännande som sjutton och höjdpunkten hittills måste vara avsnittet när Dean (Jensen) blir smittad av rädsla och blir mer och mer paranoid. Han skriker som en tjej när en katt hoppar fram, får ett hysteriskt utbrott, skriker på sin brorsa om att de är dumma i huvudet som frivilligt söker upp monster av olika slag, går sen i väg och får panik när en liten hund med rosett på huvudet springer efter honom varpå han kutar som en galning hela vägen hem och låser in sig. Oförglömligt!!

Följer man Supernatural ser man definitivt humorn i det här scenariot då  Dean inte direkt vill framstå som feg utan snarare överkompenserar i sina försök att visa vilket bad ass han verkligen är.

90210 igen

Tydligen får jag höra här av Johanna så tappar inte 90210 tittare alls. De hade en liten minskning efter avsnitt ett men sen har det varit en stadig skara tittare. Och de har tydligen redan blivit upplockade för en hel säsong med hela 24 avsnitt så aftonbladet kan dra något gammalt över sig då... =)

Stjärnor på is

Herregud, jag undrar om det seriöst finns folk som tittar på skiten?

Totalt oinspirerande och massa avdankade "stjärnor" som inte många egentligen kommer ihåg så värst bra.... Sen blir det ju inte bättre av att det ser töntigt ut. Nej, folk får väl titta bäst de vill egentligen men ingen kan komma och försöka slå i mig att det är bra och sevärdigt!


90210

Tittarna sviker tydligen serien i USA. Vilka dumskallar. Själv tycker jag serien är skitbra. Definitivt inte i samma liga som orginalet, inte än allafall. Men att den inte har fler tittare, det förstår jag inte. Förhoppningsvis ändrar folk uppfattning och börjar titta på den så den får nån säsong till. Tror att man måste sluta jämföra den med orginalet och ta den för vad den är, en underhållande ungdomsserie som bygger på orginalet. Det är ju inte meningen att den ska återupprepa allt som gjordes i i ursprungsserien, det om något vore ju en besvikelse.

Grey's anatomy *spoiler*

För er som inte sett avsnitten som går i USA just nu och heller inte vill veta något om framtiden, hoppa över det här inlägget. Men för er andra, vad är det som händer? Hur kan Denny leva? Lever han? Har Izzie blivit galen? Frågorna är sååå många och jag längtar efter nästa veckas avsnitt!! Säsong fem av Grey's har gjort en rejäl uppryckning, förra säsongen var lite halvtrist och jag funderade ett tag över om de tappat gnistan och showen var på väg utför. Men denna säsong, herregud vilket drama det varit och ser ut att bli!! Missa inte fortsättningen!

Här kommer promovideon för nästa veckas avsnitt!



Idoldags ikväll då...

Vad tror ni om veckans soultema? Jag känner mig lite sådär hälsosamt skeptisk. Duetter ska de sjunga också, och nja, jag vet inte... Kanske blir det bra, kanske blir det fiasko. Men jag skulle inte kalla Dirty Dancing-dängan The Time Of My Life, eller Grease-hitten You're The One That I Want för soul? Eller? Få se om vi kan få en live-uppdaterad idolrecension här ikväll!

Veckans avsnitt av OTH...

I amerikansk takt nu alltså. Säsong sex, avsnitt tio. Kalasbra som vanligt måste jag säga, massor av typisk OTH-känsla, men den största behållningen var ändå låten som Haley sjöng på konserten för marinsoldaterna. Feel This heter den, och finns att lyssna på här nedanför! Rekommenderas!


CW spinner vidare på ett vinnande koncept...

Eftersom att remaken av 90210 gick hyfsat bra, så kör amerikanska tv-kanalen CW vidare på samma tråd och gör en ny variant av ännu en begravd serie. Denna gång är det Melrose Place som ska få sig ett ansiktslyft. Melrose Place startade ju som en spinoff till Beverly Hills 90210, så detta kanske är passande. Jag har faktiskt inte sett ett enda avsnitt av original-Melrose, men om den nya versionen blir av så kommer jag nog att ge den en chans, CW brukar göra serier i min smak (America's Next Top Model, One Tree Hill och 90210 visas alla på CW i USA, och de har även haft stora framgångar med en ny serie, Privileged, som jag inte hunnit kolla in ordentligt än.)

Vad tror ni om detta?

Expedition Robinson ska återuppväckas ur sin dvala och få en nytändning med Linda Isacsson som programledare och en tillbakagång till det ursprunglia formatet där allt handlade om överlevnad. Inga mer shoppingturer på fastlandet, utan rätt upp och ner ett skeppsbrott på en filippinsk paradisö. Inspelningen drar igång nu i vinter, och castingen är förmodligen redan avslutad.

Så vad säger ni? Kommer ni att titta? Det kommer jag förmodligen att göra, älskade Robinson som det var när det gick på SVT, och om det blir som de säger, en tillbakagång till det formatet, så har detta potential att bli riktigt bra!

Vad hände med TVheaven?

Den frågan fick jag i min privata blogg idag, så jag tänkte att jag skulle svara här. TVheaven ligger på is just nu, eftersom att Carro tappat sugen totalt, hon tycker inte det känns roligt längre. Klart hon inte ska blogga då, det ska ju vara kul, först och främst! Kvar är jag, med barn, hus, sambo, plugg och jobb som kräver uppmärksamhet... Jag hinner knappt titta på alla mina älskade serier, än mindre skriva om dem. Men om intresset finns så är det klart att jag ska försöka återuppta bloggandet här. Jag kan inte lova några underverk, men ett par inlägg i veckan ska nog hinnas med!

RSS 2.0