Seriestarter på svenska kanaler

CSI: NY
Säsongspremiär måndag 5 januari 21:00

Dags för en femte säsong av CSI: NY där Mack Taylor (Gary Sinise) och hans grupp av rutinerade kriminaltekniker löser New Yorks knivigaste brott.

Pam: Girl om the loose
Premiär söndag 11 januari 22:00

Realityserie. Fenomenet Pamela Anderson blev en världsstjärna i röd baddräkt. Här följer vi henne i hennes relationer, affärsäventyr, karriär och allt annat som hon ägnar sig åt i sitt galna liv.

Dirty Sexy Money
Säsongspremiär onsdag 14 januari 21:55

När andra säsongen av den lyxiga såpan fortsätter, blir Letitia Darling satt i husarrest och Patrick fortsätter att träffa Carmelita.

Greys Anatomy, Desperate Housewives, Friday Night Lights , Brothers & Sisters
Vet inte mer om dessa just nu utifrån kanal 5s hemsida än att de har uppehåll och bör komma tillbaka i vår. Bara att vänta då. =)

( Källa: http://www.kanal5.se/ )


Medium
Vet inte när den har premiär i Sverige än. Vi ligger i fas med USA och serien börjar där nui Januari så nån månad senare kanske? Får väl hoppas på det

Lets Dance

Startar nu på fredag, för er som vill titta går det kl 20.00.

Körslaget
varje Lördag kl 20.00 på fyran för er som gillar körsång och musik i allmänhet.

90210
Visas på måndagar 20.00 på tv400, Visar avsnitt 8 i morgon.

( Källa: http://www.tv4.se/ )

Prison Break

Trean visar avsnitt 12 av 22 från säsong 4 nu på måndag 22.00

Top Model 11


Tyra Banks, före detta toppmodell och numera skådespelerska och producent, är på jakt efter nästa stora toppmodell. Tusentals videoband från hoppfulla unga tjejer har tittats igenom och ett antal lyckliga finalister har valts ut för att komma på intervju. Endast 13 tjejer väljs sedan ut och får bo tillsammans i ett lyxlägenhet i New York. Nu är det upp till dem att göra sitt yttersta för att imponera på Tyra och den övriga juryn. Den som klarar det bäst blir Tyras nya stjärna!

Visas 6/1 20:00

( Källa: www.tv3.se )

Ja det var en del serier allafall. Finns ju massor men vi kan ju inte skriva om alla tyvärr. Är det något ni vill veta om någon serie kan ni alltid fråga så kan vi försöka hitta svaren! =) Men först måste vi ju få hit lite läsare!

// Carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0