veckans teman...

Vi har spånat lite grann på hur vi kan göra bloggen rolig och intressant och kommit fram till att vi skulle kunna ha en del återkommande inlägg. Därför kommer det i fortsättningen finnas dagens tv som jag skrev om i det förra inlägget. Det kommer även finnas veckans tema olika dagar. Söndagar kommer vi att summera veckans bästa/sämsta, måndagar och tisdagar kan du hitta roliga inlägg om veckans kvinnliga och manlige skådis där vi berättar lite mer om skådisar från olika serier. Vad gillar de? Vad har de medverkat i? Vad tycker de om olika saker och viktigast av allt, är de singlar??? Onsdagar kommer det komma inlägg om saknade serier, bra serier som kan vara värda att se även om de numera är nedlagda. Torsdagar kommer det komma recensioner på aktuella serier och fredagar är det spoilerdag i bloggen. Då kommer bloggen endast innehålla spoilers till en hög med roliga serier!

Så förhoppningsvis kommer inläggen vara roliga och varierande! Har du tankar och förslag om ämnen att ta upp i bloggen får du gärna lämna en kommentar om det. =)

Mellan dessa fasta teman kommer vi naturligtvis försöka uppdatera med många inlägg varje dag med nyheter, skvaller och tyckande om allt som rör serier och de skådespelare som berörs. Förhoppningsvis kommer du alltid finna något intressant här som gör att du vill komma tillbaka och hålla dig uppdaterad om vad som händer!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0