Veckans recension - Greek



Yes, idag är det min tur att tipsa om en serie som faktiskt sänds på tv och inte blivit sänd till kyrkogården... =) Så vad ska jag då tipsa om? Jo, Greek. en serie om ett gäng ungdomar på college som alla är med i dessa grekiska syster- och broderskap som är så vanligt i USA. Lite annorlunda vinklad serie än de vanliga om tonåringar som ofta görs. Mycket humor och lite annorlunda storys eftersom föreningarna har en stor plats i vad som pågår på skolområdet!

Så här beskriver tv.nu serien lite kort:

En supersocial syster och hennes nördiga bror bor på samma collegecampus. Serien handlar om syster- och broderskapen (Sororitys/Fraternities) som finns i den amerikanska collegekulturen.

Serien startar med att Rusty, en high school tönt kommer till samma college som hans superpopulära syster går på. Här blir han genast indragen i olika situationer som en superreligiös rumskamrat, em syster som inte vill erkänna att han finns, och naturligtvis hittar han även sin systers pojkvän i säng med en annan....

För tillfället visas denna serie på femman här i Sverige på söndagar kl 19.00. än så länge har de bara visat sju avsnitt av första säsongen så börja titta nu och se om det är något för dig! =) Jag skulle kankske inte kalla den här serien superbra, men den är rolig och lättsam. Med andra ord perfekt på en söndag när man bara vill mysa i soffan.


Kommentarer
Postat av: Sara

Den visas på femman........

2008-09-18 @ 12:28:35
Postat av: tvheaven

haha de har du alldesles rätt i... =) jag får skylla på trötthet och slarv helt enkelt. ska ändra det! =)

2008-09-18 @ 16:06:23
URL: http://tvheaven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0