Supernatural


Tidigare har SVT visats denna underbara serie men från säsong 3 visas den på femman. Ett avsnitt gick igår kväll kl 22.00 och säsong 3 är lika bra som de tidigare. För er som är lite nyfikna på vad supernatural handlar om kan läsa följande:

För 23 år sedan dödades Sams och Deans mamma av ett övernaturligt väsen. Deras pappa John lärde pojkarna hur viktigt det var att vara vaksam mot demoner och hur man tar död på dem. Stor del av deras uppväxt tillbringade Sam och Dean med att leta efter den demon som dödade deras mamma och när de slutligen fann Demonen utbröt en blodig strid och John mördades.

Killarna fick dessutom reda på att Demonen hade en speciell plan för Sam. Demonen skulle släppa lös hundratals förtappade själar från helvetet och Sam skulle bli deras ledare. Vid ännu en blodig konfrontation dödades även Sam och förkrossad ingick Dean ett avtal med Demonen där han upplät sin själ för att få sin bror tillbaka.

Bröderna kämpar nu mot klockan. Dean har ett år innan han döms till ett evigt liv i helvetet. Och Sam måste komma på ett sätt att förhindra Demonens planer att göra honom till ledare för en armé av djävlar samtidigt som han måste han rädda sin bror från döden.

(källa: kanal 5s hemsida)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0