SPOILER - Gordon’s Kitchen Nightmares

 

Nu har jag sett säsongspremiären, och jag upphör aldrig att förvånas över hur puckade folk är. Om en restaurang går så dåligt att man står på ruinens brant och måste kalla in Kitchen Nightmares, då kan man väl inte vänta sig att Gordon Ramsay ska komma in och säga att åh, vilken god mat och vad fint och bra allt är? Man måste väl begripa att något man gör är fel? Men säsongspremiärens restaurangägare, som så många andra, blev förbannade. I alla fall mannen, han skrek och gick på om att han inte ens skulle tala till sin hund så som Gordon talade till honom. Att det hittades en massa äckel i kylarna, bland annat gamla musslor som legat på golvet och ruttnat, det ryckte han bara på axlarna åt. Att kocken själv satt och medgav att nej, hon var ingen kock, och hon hade egentligen ingen lust att jobba med mat, det hade han ingen aning om, utan hon var ju så kreativ och duktig. Sen lät både mannen och hans fru som två pundare/gamla alkisar, men det kan väl också varit Long Island-dialekten också, jag vet inte hur folk därifrån låter i allmänhet.

 


Hur som helst fick de fin ordning på restaurangen, och Gordon verkar faktiskt skapa en förbättring som varar på de restauranger han besöker. Innan säsongspremiären sändes ett tvåtimmars specialavsnitt där han gjorde återbesök ett helt år efteråt på några restauranger från förra säsongen, och det verkade gå fint för alla. Bortsett från att minst 75% av avsnittet var klipp från förra säsongen var det klart sevärt.


Kommentarer
Postat av: Tereze Kirch

Men snälla, MANUS finns det något som heter! Det ska vara spännande så att folk vill se serien. Jag tror ju knappast att restaurangägaren blir förbannad för att han verkligen blir det, utan regissören säger åt honom att spela förbannad eftersom det blir bra TV. Gosh, du har nog valt fel ämne att blogga om.

2008-09-14 @ 01:37:16
URL: http://metrobloggen.se/terezekirch

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0