Beverly Hills 90210

Sitter här och tittar på säsong nio av Beverly Hills, herre gud vad med säsonger som gjorts! Bra är det, även om det kanske blir lite urspårade storys då och då. Varför är det så? Så fort en serie gått några säsonger så börjar alla storys bli mer och mer utflippade. Är det inte bättre att lägga ner när en serie fortfarande är bra än att dra ut på den och till sist få lägga ner på grund av att ingen vill titta längre? (

Ungefär som med O.C bortsett från att den inte gick så väldigt många säsonger...där blev ju hela serien till slut endast "the Marissa show")

Jaja, tillbakas till bevvan... =) Då finns ju risken att serien blir ihågkommen för att den var så dålig på slutet i stället för allt bra som gjorts tidigare säsonger. Hur som helst, nu har även Brandon lämnat serien och Kelly är ensam. Hon hamnar ju med Dylan i slutet verkar det som där på Donna och Davids bröllop men jag vet inte vem jag helst sett henne med, Brandon eller Dylan? Vad tycker ni? Är det överhuvudtaget någon som minns Beverly Hills 90210?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0